Selecteer een pagina

BLIJE KLANTEN
VOELEN ZICH GEHOORD

Jij focust op je bedrijfsvoering.
Ik help je met effectieve communicatie
en haal operationele rompslomp uit handen.

Jij focust je op je core business.
Ik ondersteun je in communicatie en op schrijfvlak.
Het resultaat naast blije en terugkerende klanten:

Rust in je hoofd
en meer tijd voor de dingen
die er écht toe doen in het leven.

 

 


Uurtarief: € 65,- exclusief btw.

 

Hiermee kan ik je helpen:

Structuur in je mailbox

Dagelijkse mail verwerken

Mailings en funnels in jouw tone of voice

E-mail funnels inrichten in ActiveCampaign (of de Nederlandse variant Mailblue)

Blije, terugkerende klanten!

Anderen over werken met mij: 

Imke is een enorm waardevolle aanvulling binnen élk team. Door haar achtergrond in coaching en haar geweldige inlevingsvermogen, bezit ze de kennis en kunde om opdrachtgevers op een empathische manier te ondersteunen en te laten groeien binnen hun onderneming. Imke weet altijd de perfecte tone-of-voice te kiezen, is enorm benaderbaar en denkt goed mee hoe jóuw klanten zich welkom en gehoord voelen.
Inmiddels werken we een dik jaar dagelijks samen en ik kan oprecht zeggen dat we een goed team zijn. Ondanks de fysieke afstand, zij vanuit de mooiste plekken in het buitenland en ik hier in Nederland, voelt werken met Imke altijd als dichtbij en vertrouwd.

Myrthe Tijhuis

Komt goed support

Ik ben heel blij met jou als ‘opdrachtnemer’. Ik kan altijd op je rekenen, je doet wat je zegt en levert altijd goede teksten. Daarnaast waardeer ik je enorm om je inhoudelijkheid in het werk als ook de manier van communiceren daarover. Naast communicatie over opdrachten is er ook ruimte voor gezelligheid, dat vind ik tof. Ik hoop dat we nog lang samen blijven werken!

Ik kan iedereen aanraden om met Imke te werken, of het nou gaat over schrijven, coaching of Spaanse les;-)! Muchichimas gracias, Im!

Suzanne van Duijn

Vrije meid

Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat Imke mijn bedrijf en daarmee mijn leven leuker, mooier en makkelijker maakt. Ik vind sowieso dat iedereen ‘een Imke’ zou moeten hebben. Imke heeft aangeboren talenten die niet aan te leren zijn. Ze is super empathisch. Ze helpt me onder andere door middel van coaching als ik vastloop in bijvoorbeeld klantcontact. Ze biedt me een ander perspectief en de juiste tools om op niveau en bij mezelf te blijven. Naast dit alles is ze gewoon een heel erg leuk mens. Ze stelt zich altijd kwetsbaar op, ze heeft humor, veel diepgang, veel levenservaring, een amazing persoon.

Phil van Son

Business coach

Kan ik iets voor je betekenen of heb je een vraag? Mail me op  info@imkevankuppeveld.com