Selecteer een pagina
Kijk jezelf recht in de ogen

en ga voor wat je het liefste doet

Herken jezelf in anderen en anderen in jezelf. Leer integer te spreken. Neem niets persoonlijk en heb de moed te gaan voor wat je het liefste wilt.

Masterclass:
Leven op je eigen voorwaarden

Met daarbij o.a. de Wet van Aantrekking en het bewustzijn van energie als waardevolle tools.

Zodra je helder hebt wat je wilt, is daarvoor kiezen appeltje eitje, nietwaar? Toch zijn -weten wat je wilt- en
-wérkelijk ervoor gaan- nogal eens “een dingetje”.

Daarom deze masterclass over eerlijk zijn naar jezelf. Met inspiratie, motivatie en tools om je leven naar een hoger (en dieper ;-)) niveau te tillen. Want er is altijd perspectief en een volgend niveau.

Kun je een frisse blik op situaties gebruiken?
Heb je iets los te laten?
Wil je iets anders en weet je niet waar te beginnen hoe dit aan te pakken?

Neem contact met me op via info @ imkevankuppeveld.com

 

Dit is iets voor jou als je:

Open staat voor nieuwe ideeën

Verder durft te kijken dan "ja, maar"

Een eerlijke spiegel waardeert

Lol ervaart in persoonlijke ontwikkeling

Tijdloze wijsheden ook graag praktisch inzet

Dit vinden eerdere deelnemers:

Ik heb Imke ontmoet bij De Bewustzijnschool waar ik mij had aangemeld voor de masterclass “Leven op jouw voorwaarden”. Tijdens onze 1-op-1 sessie heeft Imke mij een spiegel voorgehouden wat ik als erg waardevol heb ervaren. Zo heeft zij mij o.a. laten inzien hoe ontzettend belangrijk mijn mindset en mijn taalgebruik is. Ik ‘moet’ maar veel van mezelf, Imke heeft mij handvaten gegeven om wat zachter te zijn voor mezelf en hoe negatieve gedachtes om te draaien naar positieve. Door middel van de oefening(en) die we samen hebben gedaan heb ik blokkades ontdekt die mij weerhouden van het leven van mijn droom, Imke heeft mij waardevolle tips gegeven hoe hiermee om te gaan. Die tijd kun je namelijk veel beter gebruiken voor het werken aan het realiseren van je droom! Door onze sessie heb ik de bevestiging gekregen dat ik op de goede weg zit en dat het tijd is om nu écht keuzes te maken op basis van wat ik echt graag zou willen doen. Ik voelde me snel op mijn gemak, begrepen en ben dankvoor voor de tools die ik heb meegekregen ten aanzien van het nastreven van mijn droom. Dankjewel!

Shirley Wijngaarden

Fotograaf, https://www.by-shirleyjane.com/

De les van Imke was heel verhelderend en in de les werd er goed gespiegeld en teruggekoppeld. Ook wat goede tools gekregen om je bewust te zijn en je mindset aan te kunnen passen. Je kon je na de les inschrijven voor 10 reflecties die Imke heeft opgesteld, ook dit was wederom erg inspirerend met praktische tips en vragen zodat je nog verder met jezelf aan de slag kan. Er werd een telefonische sessie aangeboden met Imke en deze hebben wij een week later ingepland. Onwijs fijn en verhelderend om met Imke in gesprek te gaan, ontzettend inspirerend en nuchter van aanpak.

Nogmaals bedankt!

Raisa Haveman

Welk(e) inzicht(en) heb je er voor jezelf uitgehaald?
– Hoe belangrijk je eigen mindset én taalgebruik is.
– Wat je taalgebruik zegt over wat er van binnen in jou leeft.
– Dat ik tot nu toe telkens kies voor Plan B en dat het nu tijd is voor Plan A ?
– Dat ik mezelf mag ontwikkelen op het gebied van vertrouwen in mijn dromen.
– En dat het universum op fantastische manieren met ons communiceert.

Dit is echt goed voor iedere vrouw die iets anders wil, maar niet goed weet hoe dit aan te pakken.

Ik vind het eigenlijk wel meer waard dan je ervoor vraagt. Girl, YOU ROCK!!

Ruth Tolhuijs

https://www.ruthtolhuijs.com/

Welk(e) inzicht(en) heb je er voor jezelf uitgehaald?
Ik mag zelf meer ‘loslaten’ en dat mag me niet vaak genoeg herhaald en duidelijk gemaakt worden.

Ik vond het een fijne avond met een intieme en comfortabele setting, er was voldoende tijd en ruimte om alle informatie binnen te laten komen, te verwerken, er op te reageren en er wat mee te doen.

Dit is voor iedereen waardevol, om stil te staan en een tool te krijgen om terug te gaan naar de kern, het bij jezelf te houden en te reflecteren.

 

Koen van Kuppeveld

http://koenvankuppeveld.com/

De inzichten die ik kreeg waren dat ik nu door te pakken heb, ik heb het allemaal in me en ik wil hiermee doorzetten en m’n brood ermee verdienen. Ik ga binnenkort (eind juni) een workshop organiseren ? Ik ga snel alles in kaart brengen voor mezelf, een ruimte regelen en communiceren!

Ik ben blij dat ik erbij was, want het heeft bij mezelf ook weer dingen in beweging gezet en me nog meer een bevestigend gevoel gegeven dat ik op de goede weg zit en door heb te zetten.

Je bent een mooi en fijn mens. Ik hoop dat je dit nog veel vaker gaat doen. Ik vond het een super leuke groep en een waardevolle avond!

Patrick Scholten

https://patrickscholten.com/