Selecteer een pagina

Wat je uitdraagt, is een weerspiegeling van wat er in jou omgaat.

Binnenkort weer beschikbaar

Reviews van eerdere deelnemers:
“Van tevoren wist ik niet heel goed wat ik kon verwachten omdat een masterclass persoonlijke ontwikkeling niet tastbaar is, jij alleen handvatten kan aangeven en verder moet je het zelf doen. Je handvatten en uitleg waren duidelijk en je kan er direct mee aan de slag. Verder ben je prettig om naar te luisteren en voelde ik me snel op mijn gemak om open te zijn m.b.t. waar ik tegenaan loop. Ik ga direct de stappen opslaan waarmee je een bepaalde gedachte kunt ombuigen. Erg bedankt voor je goede informatie en fijne workshop!”
– Marijn Driesen

“Bedankt voor je interessante workshop van afgelopen week, heel tof!”
– Sander van Eeuwen

“Wat een fijne, goede workshop!! Ik heb direct meegedaan met de schrijfoefening en de 8 stappen om de negatieve gedachte om te buigen en ga kleine stapjes vooruit. Ben zo blij dat ik hier samen met jou mee aan de slag kan. Ben echt helemaal klaar met de negatieve overtuiging van ‘ik ben niet goed genoeg’. Ik ben precies goed zoals ik ben.”
– Ankie Hazen

Dit is iets voor jou als je:

Uit de negatieve maalstroom wilt stappen middels een frisse blik

Verder durft te kijken dan "ja, maar"

Een eerlijke spiegel waardeert

Open staat om je bewustzijn te vergroten

Iets los hebt te laten en niet weet waar te beginnen

Andere blije klanten zeggen:

Ik heb Imke ontmoet bij De Bewustzijnschool waar ik mij had aangemeld voor de masterclass “Leven op jouw voorwaarden”. Een toffe masterclass persoonlijke ontwikkeling! Tijdens onze 1-op-1 sessie heeft Imke mij een spiegel voorgehouden wat ik als erg waardevol heb ervaren. Zo heeft zij mij o.a. laten inzien hoe ontzettend belangrijk mijn mindset en mijn taalgebruik is. Ik ‘moet’ maar veel van mezelf, Imke heeft mij handvaten gegeven om wat zachter te zijn voor mezelf en hoe negatieve gedachtes om te draaien naar positieve.

Blokkades ontdekt, yes!

Door middel van de oefening(en) die we samen hebben gedaan heb ik blokkades ontdekt die mij weerhouden van het leven van mijn droom, Imke heeft mij waardevolle tips gegeven hoe hiermee om te gaan. Die tijd kun je namelijk veel beter gebruiken voor het werken aan het realiseren van je droom! Door onze sessie heb ik de bevestiging gekregen dat ik op de goede weg zit en dat het tijd is om nu écht keuzes te maken op basis van wat ik echt graag zou willen doen. Ik voelde me snel op mijn gemak, begrepen en ben dankvoor voor de tools die ik heb meegekregen ten aanzien van het nastreven van mijn droom. Dankjewel!

Shirley Wijngaarden

Fotograaf, https://www.by-shirleyjane.com/

De les van Imke was heel verhelderend en in de les werd er goed gespiegeld en teruggekoppeld. Ook wat goede tools gekregen om je bewust te zijn en je mindset aan te kunnen passen. Je kon je na de les inschrijven voor 10 reflecties die Imke heeft opgesteld, ook dit was wederom erg inspirerend met praktische tips en vragen zodat je nog verder met jezelf aan de slag kan. Er werd een telefonische sessie aangeboden met Imke en deze hebben wij een week later ingepland. Onwijs fijn en verhelderend om met Imke in gesprek te gaan, ontzettend inspirerend en nuchter van aanpak.

Nogmaals bedankt!

Raisa Haveman

Welk(e) inzicht(en) heb je er voor jezelf uitgehaald?
– Hoe belangrijk je eigen mindset én taalgebruik is.
– Wat je taalgebruik zegt over wat er van binnen in jou leeft.
– Dat ik tot nu toe telkens kies voor Plan B en dat het nu tijd is voor Plan A ?
– Dat ik mezelf mag ontwikkelen op het gebied van vertrouwen in mijn dromen.
– En dat het universum op fantastische manieren met ons communiceert.

Dit is echt goed voor iedere vrouw die iets anders wil, maar niet goed weet hoe dit aan te pakken.

Ik vind het eigenlijk wel meer waard dan je ervoor vraagt. Girl, YOU ROCK!!

Ruth Tolhuijs

https://www.ruthtolhuijs.com/

Welk(e) inzicht(en) heb je er voor jezelf uitgehaald?
Ik mag zelf meer ‘loslaten’ en dat mag me niet vaak genoeg herhaald en duidelijk gemaakt worden.

Ik vond het een fijne avond met een intieme en comfortabele setting, er was voldoende tijd en ruimte om alle informatie binnen te laten komen, te verwerken, er op te reageren en er wat mee te doen.

Dit is voor iedereen waardevol, om stil te staan en een tool te krijgen om terug te gaan naar de kern, het bij jezelf te houden en te reflecteren.

 

Koen van Kuppeveld

http://koenvankuppeveld.com/

De inzichten die ik kreeg waren dat ik nu door te pakken heb, ik heb het allemaal in me en ik wil hiermee doorzetten en m’n brood ermee verdienen. Ik ga binnenkort (eind juni) een workshop organiseren ? Ik ga snel alles in kaart brengen voor mezelf, een ruimte regelen en communiceren!

Ik ben blij dat ik erbij was, want het heeft bij mezelf ook weer dingen in beweging gezet en me nog meer een bevestigend gevoel gegeven dat ik op de goede weg zit en door heb te zetten.

Je bent een mooi en fijn mens. Ik hoop dat je dit nog veel vaker gaat doen. Ik vond het een super leuke groep en een waardevolle avond!

Patrick Scholten

https://patrickscholten.com/