Kijk jezelf recht in de ogen

en ga voor wat je het liefste doet

1 op 1

  • Eén-op-één bespreken we een situatie waar jij tegenaan loopt.
  • Je krijgt direct inzicht in jouw manier van denken.
  • Daarbij gaan we tevens out-of-the box.

Resultaat:

  • Nieuw perspectief
  • Een (zelf)vertrouwen boost
  • Keuzehelderheid
  • Een positieve mindset; ook op uitdagende momenten
  • Je hoofd-hart&handen(acties;)) op één lijn
  • Loslaten wat je niet meer dient

Wil je kort even live babbelen om te ervaren of -en hoe- ik je kan helpen? Kies een dag en tijd die bij jou past, zet de afspraak direct in mijn agenda en ik bel je op het aangegeven tijdstip. 

1x een-op-een

€ 121,- per anderhalf uur
(inclusief BTW)

Zakelijk? Dan betreft het excl. BTW

3x een-op-een

€ 333,- voor 3 x anderhalf uur (inclusief BTW)

Zakelijk? Dan betreft het excl. BTW

6x een-op-een

€ 597,- voor 6x anderhalf uur (inclusief BTW)

Zakelijk? Dan betreft het excl. BTW

Ik heb Imke ontmoet bij De Bewustzijnschool waar ik mij had aangemeld voor de masterclass “Leven op jouw voorwaarden”. Tijdens onze 1-op-1 sessie heeft Imke mij een spiegel voorgehouden wat ik als erg waardevol heb ervaren. Zo heeft zij mij o.a. laten inzien hoe ontzettend belangrijk mijn mindset en mijn taalgebruik is. Ik ‘moet’ maar veel van mezelf, Imke heeft mij handvaten gegeven om wat zachter te zijn voor mezelf en hoe negatieve gedachtes om te draaien naar positieve. Door middel van de oefening(en) die we samen hebben gedaan heb ik blokkades ontdekt die mij weerhouden van het leven van mijn droom, Imke heeft mij waardevolle tips gegeven hoe hiermee om te gaan. Die tijd kun je namelijk veel beter gebruiken voor het werken aan het realiseren van je droom! Door onze sessie heb ik de bevestiging gekregen dat ik op de goede weg zit en dat het tijd is om nu écht keuzes te maken op basis van wat ik echt graag zou willen doen. Ik voelde me snel op mijn gemak, begrepen en ben dankvoor voor de tools die ik heb meegekregen ten aanzien van het nastreven van mijn droom. Dankjewel!

Shirley Wijngaarden

Fotograaf, https://www.by-shirleyjane.com/

Thank you thank you!
Ben echt super blij met je! Je hebt echt een boost gegeven, zelfvertrouwen, inspiratie, thanxxx!

Hiermee heb je me echt geholpen:
– uitleg over het veranderproces
– tools om liever voor mezelf te zijn en meer zelfvertrouwen te hebben
– ideeën om klanten aan te trekken
– tip om mezelf op te nemen om terug te luisteren, zodat ik hoor welke woorden ik gebruikt, want er zit een groot verschil tussen wat ik voel en hoe ik denk en mn woorden (zo blijkt door je terugspiegeling)

Het was deels een ander gesprek dan ik verwachtte, in positieve zin. Vrij snel drong het besef door dat je me leerde om de antwoorden in mezelf te vinden, daar ben ik heel blij mee. Het ligt ook heel erg in lijn met alles wat ik de laatste tijd lees en geloof.. dus wel mooi ook 🙂

Naast je inhoudelijke kennisoverdracht vond ik je informatievoorziening qua mails en afspreken heel fijn en goed!

Bedankt en tot spreeks!

Liefs Merel

Merel Broerse

Datingcoach in spé

Ik ervaar je als vriendelijk, ruimdenkend en goudeerlijk. Je legt nieuwe perspectieven bloot waarvan ik nog niet wist dat ze bestonden. Je bent je daarnaast heel erg bewust van energieen, zowel positieve als negatieve, die je aan jezelf en anderen (door)geeft. Ik was me van sommige dingen niet zo bewust. Het heeft me echter wel direct meer helderheid en controle gegeven. Ik accepteer en hanteer nu gedachten die voorheen onmogelijk leken. Sowieso vind ik het knap hoe je me uitdaagt mijn eigen overtuigingen en meningen in te zien zonder een goed of fout oordeel. Je hebt me op een eenvoudige manier laten zien hoe woorden, acties en mentaliteit samenhangen. Thanks!!

Hans Hoekman

Kom tot jóúw kern

Mijn verhaal biedt wellicht inspiratie of een opening tot reflectie op je eigen leven, te maken keuzes, dromen en plannen. Je hebt uiteraard zelf de stap(pen) te zetten. Niemand anders kan het vóór je doen. Weet dat je élk moment een keuze hebt. Ik help je met het simplificeren van -en out of the box denken bij-  jouw probleem of stresssituatie, zodat je beslissingen maakt gebaseerd op wat je werkelijk wilt en belangrijk vindt. 

Ik geef je terug wat jij me laat zien. Je zult versteld staan hoeveel van hetgeen je zegt en doet volledig op de automatische piloot gaat. Bewustwording daarvan is de sleutel naar verandering. Met praktische inzichten en handvatten daar aan toegevoegd ga je zelfverzekerd verder op jouw pad.

Meld je hier direct aan:

7 + 9 =