Selecteer een pagina
Leer loslaten

Heb schijt aan de mening van anderen

1 op 1

  • Nieuw perspectief
  • Een (zelf)vertrouwen boost
  • Keuzehelderheid
  • Een positieve mindset; ook op uitdagende momenten
  • Je hoofd-hart&handen(acties;)) op één lijn
  • Loslaten wat je niet meer dient

Kom tot jóúw kern

Simplificeer je probleem en/of stresssituatie en maak keuzes gebaseerd op wat je werkelijk wilt en belangrijk vindt.

Ik houd je een spiegel voor, waardoor je bewustzijn vergroot en zicht krijgt op je (denk)patronen en (lichaams)taal. 

Je zult versteld staan hoeveel van hetgeen je zegt en doet volledig op de automatische piloot gaat. Bewustwording ervan is de sleutel naar verandering. Met praktische inzichten en handvatten daar aan toegevoegd ga je zelfverzekerd verder op jouw pad.

1x een-op-een

€ 97,- per uur
(inclusief BTW)

Zakelijk? Dan betreft het excl. BTW

3x een-op-een

€ 247,- voor 3 x een uur
(inclusief BTW)

Zakelijk? Dan betreft het excl. BTW

5x een-op-een

€ 427,- voor 5x een uur
(inclusief BTW)

Zakelijk? Dan betreft het excl. BTW

Ik kende Imke van een aantal jaar geleden waarin we een bijzondere connectie hadden. Imke is me bij
gebleven door haar inspirerende verhalen waardoor ik besloot nu 1 op 1 een coachingssessie te boeken.

Open-minded en luisterend naar je verhaal stelt ze kritische vragen waardoor je je weer bewust wordt dat we in het hier en het nu zijn. Door mijn achtergrond als yoga docent is gevoel van het zijn in het hier en nu een belangrijk aspect. Echter lukt dit niet altijd even makkelijk. Gedachtes houden ook mij soms tegen om mijn daadwerkelijke gevoel te volgen, dichtbij mezelf te blijven om mijn dromen te verwezenlijken. Het was fijn om tijdens de coaching een spiegel voorgehouden te krijgen en net dat zetje in de rug waardoor ik nu stappen durf te maken in mijn persoonlijke ontwikkeling om zo mijn droom door te
zetten.

Imke je bent een warm en liefdevol mens! Bedankt!

Susanne Modderman

Yoga teacher, https://www.parkyoga-amsterdam.nl/

Imke en ik waren jaren geleden collega’s en ik ben haar blijven volgen op social media. De posts op Instragram spraken me heel erg aan, wat me heeft doen besluiten om een 1 op 1 sessie met Imke af te spreken. Het was een heel fijn gesprek waarin ik voor mezelf inzicht heb gekregen hoe te denken over, en te reageren op, situaties in mijn leven. Daarnaast heeft het me geholpen om bewuster te kijken naar mijn gedachtes en om wat liever en zachter voor mezelf te zijn. Het is bijzonder hoe zo’n sessie je direct een goed gevoel kan geven. Imke, dankjewel voor je wijze woorden en lessen en ik blijf je zeker volgen!!

Laura van Oostrom

Ik heb Imke ontmoet bij De Bewustzijnschool waar ik mij had aangemeld voor de masterclass “Leven op jouw voorwaarden”. Tijdens onze 1-op-1 sessie heeft Imke mij een spiegel voorgehouden wat ik als erg waardevol heb ervaren. Zo heeft zij mij o.a. laten inzien hoe ontzettend belangrijk mijn mindset en mijn taalgebruik is. Ik ‘moet’ maar veel van mezelf, Imke heeft mij handvaten gegeven om wat zachter te zijn voor mezelf en hoe negatieve gedachtes om te draaien naar positieve. Door middel van de oefening(en) die we samen hebben gedaan heb ik blokkades ontdekt die mij weerhouden van het leven van mijn droom, Imke heeft mij waardevolle tips gegeven hoe hiermee om te gaan. Die tijd kun je namelijk veel beter gebruiken voor het werken aan het realiseren van je droom! Door onze sessie heb ik de bevestiging gekregen dat ik op de goede weg zit en dat het tijd is om nu écht keuzes te maken op basis van wat ik echt graag zou willen doen. Ik voelde me snel op mijn gemak, begrepen en ben dankvoor voor de tools die ik heb meegekregen ten aanzien van het nastreven van mijn droom. Dankjewel!

Shirley Wijngaarden

Fotograaf, https://www.by-shirleyjane.com/

Thank you thank you!
Ben echt super blij met je! Je hebt echt een boost gegeven, zelfvertrouwen, inspiratie, thanxxx!

Hiermee heb je me echt geholpen:
– uitleg over het veranderproces
– tools om liever voor mezelf te zijn en meer zelfvertrouwen te hebben
– ideeën om klanten aan te trekken
– tip om mezelf op te nemen om terug te luisteren, zodat ik hoor welke woorden ik gebruikt, want er zit een groot verschil tussen wat ik voel en hoe ik denk en mn woorden (zo blijkt door je terugspiegeling)

Het was deels een ander gesprek dan ik verwachtte, in positieve zin. Vrij snel drong het besef door dat je me leerde om de antwoorden in mezelf te vinden, daar ben ik heel blij mee. Het ligt ook heel erg in lijn met alles wat ik de laatste tijd lees en geloof.. dus wel mooi ook ?

Naast je inhoudelijke kennisoverdracht vond ik je informatievoorziening qua mails en afspreken heel fijn en goed!

Bedankt en tot spreeks!

Liefs Merel

Merel Broerse

Datingcoach in spé

Ik ervaar je als vriendelijk, ruimdenkend en goudeerlijk. Je legt nieuwe perspectieven bloot waarvan ik nog niet wist dat ze bestonden. Je bent je daarnaast heel erg bewust van energieen, zowel positieve als negatieve, die je aan jezelf en anderen (door)geeft. Ik was me van sommige dingen niet zo bewust. Het heeft me echter wel direct meer helderheid en controle gegeven. Ik accepteer en hanteer nu gedachten die voorheen onmogelijk leken. Sowieso vind ik het knap hoe je me uitdaagt mijn eigen overtuigingen en meningen in te zien zonder een goed of fout oordeel. Je hebt me op een eenvoudige manier laten zien hoe woorden, acties en mentaliteit samenhangen. Thanks!!

Hans Hoekman

Neem contact op: