Selecteer een pagina

Boekentips persoonlijke ontwikkeling

Regelmatig wordt me gevraagd of ik wat boekentips heb voor persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, keuzes maken, zelfvertrouwen, dichter bij je gevoel komen etc. Ik heb heel veel boeken gelezen. Hieronder zet ik een greep uit mijn favorieten op een rij. Ze staan gelinkt naar Bol.com, waar je ze direct kunt bestellen. Veel lees plezier! 

De Kracht van kwetsbaarheid - Brene Brown

De vier inzichten
– Don Miguel Ruiz

Leven naar deze vier ogenschijnlijke wijsheden, maakt alles makkelijker en lichter:
1. Wees onberispelijk in je woorden
2. Neem niets persoonlijk
3. Ga niet uit van veronderstellingen
4. Doe altijd je best

Het geheim van Levenskracht
– Rajshree Patel

Je beschikt over een ongekende hoeveelheid energie. Wanneer deze stroomt ervaar je flow. Onze mind blokkeert deze flow veelal. Dit boek geeft inzicht in de mind & hele praktische oefeningen. Tip: de engelse versie ‘The Power of Vital Force’ via audible is tevens een aanrader!

De kracht van kwetsbaarheid
– Brené Brown

Er is moed nodig om jezelf kwetsbaar op te stellen. Jammer eigenlijk, want er schuilt een enorme kracht in kwetsbaarheid. Brené Brown is een onderzoekshoogleraar helemaal ondergedompeld in dit onderwerp. Al haar boeken zijn aanraders! Evenals de Netflix documentaire ‘The Call to courage’!

Think and grow rich - Napoleon Hill
You are a badass at making money - Jen Sincero
Het boek van overvloed; Geld Kracht Liefde

Think and Grow Rich
– Napoleon Hill

Een must read voor iedereen die wil beseffen hoe krachtig je gedachten zijn. Persoonlijk vond ik het leesboek niet altijd even fijn lezen. Via audible, als luisterboek, ging ik er sneller doorheen:)

You are a badass at making money
– Jen Sincero

Topboek voor als je aan je moneymindset wilt werken. Heel toegangelijk en grappig geschreven met veel direct toepasbare oefeningen erin.

Het boek van overvloed
– Sunny Nederlof & Bas Buis

Een interessante kijk op geld, kracht en liefde. Het is allemaal eenzelfde energie. Ontdek hoe je dit vóór je laat werken. Mogelijk confronterend tegelijkertijd, wanneer je beseft dat je jezelf nu misschien juist tegen werkt. Er is altijd genoeg, voor iedereen. Wanneer je worstelt met de ‘overvloed’-gedachte, lees dit boek!

De wet van aantrekking - Esther en Jerry Hicks
Louise Hay - Gebruik je innerlijke kracht
Gabrielle Bernstein - Super Attractor

De Wet van Aantrekking
– Esther en Jerry Hicks

De Wet van Aantrekking gaat altijd op. Of je er nou in gelooft of niet. Dit boek is een goede handleiding hoe ermee om te gaan. Sowieso is het werk van Esther, Jerry & Abraham Hicks heel waardevol. Het nodigt uit je blik te openen.

Gebruik je innerlijke kracht
– Louise Hay

Affirmeren kun je leren. Dit boek geeft je een hele fijne handleiding.

Super Attractor
– Gabrielle Bernstein

Een fijne mix van de Wet van Aantrekking, het universum en spirit guides. Ik heb dit boek als audiobook gekocht. Heerlijk om dit te luisteren tijdens een wandeling door het groen.